Alkatrész kereső

Notebook kereső
Tablet kereső
Projector kereső
Desktop kereső

letöltések

 

Viszonteladói feltételek:


Figyelem! Amennyiben már regisztrált viszonteladónk, lépjen be nevével és jelszavával a kedvezményes árak és a viszonteladói tartalom megtekintéséhez!

Lehetőség nyílik viszonteladói regisztrációra azon partnereink részére, akik a következő feltételek mindegyikét teljesítik:

- céggel vagy egyéni vállalkozással rendelkeznek,

- melynek fő tevékenysége számítástechnikai kereskedelem vagy szolgáltatás 

- nettó 70.000 Ft forgalom, mely félévente felülvizsgálatra kerül

Amennyiben ezen feltételeknek megfelelnek, igényüket cégek esetében az aláírási címpéldánnyal, egyéni vállalkozók esetében ev. igazolvány másolatával együtt faxon (06-1-224-7011), vagy e-mailben (info@ec-co.hu) kérjük eljuttatni. (A regisztráció ellenőrzése 1-3 munkanapot vesz igénybe, ez alól a személyesen leadott regisztrációk sem jelentenek kivételt.)

Ennek megtörténte után állítjuk be a kedvezményt web áruházunkban. A megadott tevékenységi köröktől eltérni, ebben kivételt tenni nem tudunk, aki valóban hardverkereskedelemmel vagy javítással foglalkozik, annak ilyen fő tevékenységgel rendelkeznie kell.

Viszonteladói program előnyei:

1. 8%-os árkedvezmény az ACER gyári alkatrészekből
2. Átutalás lehetősége
3. Árkedvezmény eladó laptopokból 

A viszonteladói partnerség elfogadása után a webshopban a kedvezményes árak láthatók.

Abban az esetben, ha üzletünkbe áruért jönnek, hozzák magukkal bélyegzőjüket, ennek hiányában ugyanis a képviseletet nem tekintjük igazoltnak.

Üdvözlettel

EC-CO Kft.