Alkatrész kereső

Notebook kereső
Tablet kereső
Projector kereső
Desktop kereső

letöltések

 

Impresszum:

 

A honlap fenntartója:

EC-CO Kft. (továbbiakban: Szolgáltató)
Székhely: H-1022 Budapest, Fillér utca. 44. 
Telefon: +36 1 224 7010, fax: +36 1 224 7011
Felelős kiadó: EC-CO Kft.
E-mail: info@ec-co.hu, honlap: www.ec-co.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-065862

Adószám: 10346516-2-41

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Szolgáltató kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Tájékoztatás:

Szolgáltató tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: a Szolgáltató weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Szolgáltató jogosult.

Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szolgáltató azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

Szolgáltató weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Szolgáltató akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Szolgáltató semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.