Alkatrész kereső

Notebook kereső
Tablet kereső
Projector kereső
Desktop kereső

letöltések

 

Vásárlási feltételek:

Általános jogi nyilatkozat

A weboldal és a weboldalon található összes információ, valamint a kiszolgáló adatbázisnak akár részleges felhasználása kizárólag a EC-CO Kft. előzetes, írásos engedélye alapján történhet. Cégünk fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül, a weboldalon szereplő bármilyen információt megváltoztasson, beleértve a különféle feltételeket is.

A regisztráció és a weboldallal való kommunikáció során elküldött személyes illetve céges adatokat a EC-CO Kft. bizalmasan és kizárólag az itt folytatott üzleti folyamatok kezelésére használja fel, és azokat az ügyfél írásos engedélye nélkül harmadik félnek nem adja át.

A regisztrált viszonteladók vállalják, hogy a rájuk vonatkozó speciális feltételeket üzleti titokként kezelik.

A weboldalt és a weboldalon található információkat minden felhasználó a saját felelősségére használhatja, így az ebből adódó bárminemű károkért a EC-CO Kft. nem vállal felelősséget.

A termékek

A termékek rendelési számait, megnevezéseit a gyártó cég bocsájtja rendelkezésünkre, amelyeken a fordításon kívül egyéb változtatást nem hajtunk végre, így az ebben lévő hibákért, bár a legnagyobb körültekintéssel járunk el, felelősséget nem vállalunk. Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon található termékeket előzetes figyelmeztetés nélkül törölje, kép vagy egyéb információját, illetve árát megváltoztassa. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy a megrendelt termék helyett, az azzal megegyező, de más rendelési számon futó termékkel helyettesítsük.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a termékek mellett esetlegesen található képek elsősorban illusztrációk.

Az árak

Bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk garantálni, hogy az oldalon található információk illetve árak minden esetben helyesek. Az árak nem tartalmazzák az esetleges árfolyamváltozásokat, az Acer egyoldalú változtatását, melyek csak a megrendelés után derülnek ki. Emiatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ezeket a hibákat javítsuk, így az árakat megváltoztassuk.

Amennyiben élő rendelése van, az árváltozás Önt nem érinti.

Az oldalhoz való hozzáférés

Ön, mint felhasználó elfogadja, hogy a weboldalon keresztül megrendelést, kommunikációt, visszáru kezelést kizárólag regisztráció után, névvel-jelszóval bejelentkezve tud folytatni. Vállalja továbbá, hogy a regisztráció során megadott adatok a valóságnak megfelelőek.

Megrendelések

Ön, mint felhasználó vállalja, hogy a weboldalon keresztül megrendelt termékeket szerviz-szolgáltatásunk részeként, kívánja igénybe venni, amennyiben a megrendelés pillanatában vállalt feltételekkel a szolgáltatás teljesíthető, Ön azt elfogadja, átveszi, az azokhoz kapcsolódó fizetési kötelezettségeit teljesíti. Cégünk vállalja, hogy amennyiben a megrendelés pillanatában érvényes feltételekkel az alkatrész nem elérhető, úgy erről az ügyfelet tájékoztatja, és részére a szervizszolgáltatástól való elállási jogát biztosítja.

Szállítási, visszaküldési és fizetési feltételek

A web áruházban található termékek egy része raktárról, más része az Acer-től illetve külső raktárról való megrendeléssel kerülnek beépítésre. A raktárról történő kiszolgálást néhány napon belül tudjuk teljesíteni, míg a megrendeléssel történő szállítás akár 2-8 hétig is eltarthat. Amennyiben egy termék nincs raktáron, úgy a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk az ügyfeleket a várható szállítási időről, így a megrendelőnek módjában áll elállni a vásárlástól, amennyiben a szállítási idő túl hosszúra nyúlna.

Vásárlástól való elállás 14 naptári nap. 

A megrendelt áru átvétele, beépítése:


A web áruházban megrendelt termékeket átveheti személyesen az EC-CO Kft. telephelyén. A beszerelést előzetes egyeztetéssel és az EC-CO Kft. mindenkori áraival igényelheti, nyitvatartási időben. Nyitvatartási idő: hétfő, kedd, szerda, csütörtök 9:00-16:00, péntek 9.00 és 15.00 óra között. Fizetés számla alapján átvételkor, készpénzben illetve bankkártyával.

Átvétel kiszállítással:


Kiszállítás igénylése esetén a csomagok Budapest területén, munkanapokon 9:00 és 16:00 óra között történik. A szolgáltatás díja 1.000FT+ÁFA. Budapesten kívül a szállítás minden esetben a GLS Hungary Kft. csomagküldő szolgáltatásával történnek, és munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között teljesülnek. A szolgáltatás díja utánvét esetén 0-5kg-ig 2500FT+ÁFA, előre utalás esetén 2000Ft+ÁFA. Ettől nagyobb csomag esetén a szállításról külön árajánlatot adunk. A szállított csomagok értékbiztosítással rendelkeznek. Fizetés a szállítónak, utánvéttel, a számla a csomagban elhelyezve.

 

Regisztrált viszonteladóinknak:

Regisztrált viszonteladóinknak módjában áll a megrendeléseket utólag 8 napos átutalással kiegyenlíteni. Ebben az esetben a szállítás díja Budapest területén kívül 2000Ft+Áfára módosul.